Vrijwilliger worden

Vervoer/rijden

Wij zijn op zoek naar opvanggezinnen voor zowel Nederland als België.

Door te helpen met vervoer kunt u uw steentje bijdragen in het redden van hondjes. Het gaat vooral om het ophalen van de hondjes en vervolgens te vervoeren naar het opvanggezin. Hiermee steunt u onze Stichting ❤ voor Zorgenhondjes.

Mocht u ons willen helpen door af en toe te willen rijden en zodoende een hondje aan een nieuwe toekomst te helpen: laat het ons weten via mail of de Faceboekgroep Stichting ❤ voor Zorgenhondjes. Wij en de hondjes zijn u zeer dankbaar!

Opvanggezin

Wens je een hondje op te vangen, neem dan contact met ons op. Dit kan een hondje zijn uit een broodfok situatie, maar ook een hondje, dat niet meer bij zijn huidige baasje kan blijven door omstandigheden. Denk daarbij aan ziekte en/of overlijden van de baas en familieleden, die niet kunnen opvangen.

Stichting ❤️ voor Zorgenhondjes zoekt naar fijne families voor deze hondjes

Voor de ene hond is een opvanggezin waar reeds een of meerdere honden aanwezig zijn het beste, voor de andere hond is een opvanggezin zonder andere hondjes het beste.

Ieder hondje heeft recht op de nodige liefde en aandacht. Hondjes uit de broodfok kennen dit in het geheel niet en dienen dus nog veel te leren. (Her)opvoeden is dus noodzakelijk.

Belangrijk is dat je veel thuis bent en dat de hond zich welkom voelt.

Wanneer de hond naar de dierenarts moet gaan of geopereerd moet worden, worden deze kosten uiteraard vergoed door onze stichting.

Heeft u interesse om opvanggezin te worden? Stuur ons dan een mail of meld je aan op onze facebookgroep Stichting ❤ voor Zorgenhondjes

Jij kan vandaag een verandering maken in het leven van een HOND. Wordt vijwilliger!

Op de hoogte blijven van onze acties? Volg ons op Facebook en Instagram

Volg ons