Celia

Celia

Onze lieve Celia. Ze wordt in Mei 7 jaar. Celia is gered uit de broodfok en heeft in opvang gezeten bij Viviane van Haen. Daar is al heel wat gebeurd. Zo heeft Celia eem gebitssanering gehad en zijn er drie tandjes getrokken. Er werd een een hartruis ontdekt.. Na een hartecho werd gezien dat er een kleine vergroting was en vetmedin voldoende was hiervoor. Door de vele keizersnedes werd ook een buibruik vastgesteld en die is operatief hersteld en is ze ook meteen gesteriliseerd. Celia heeft veel geleerd bij het roedel van Viviane. Ze was niet volledig zindelijk en durfde niet op het gras te lopen. Daar is echter hard aangewerkt en Celia is opemgebloeid. Alleen aan het wandelen met de leiband moest nog gewerkt worden. Celia vindt dit heel eng en gaat plat op de grond liggen maar met de nodige liefde en geduld komt dit ook helemaal goed. En daar gaat ze dan, de perfekte match gevonden en iedereen is tevreden. Celia heeft haar plekje gevonden bij haar nieuwe baasje Gerda Verhaegen. Toch elke keer weer een fijn gevoel ook voor ons. ❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *