Belle

Belle

Update: net gebeld met de dierenarts. Nadat ze deze middag cortisone heeft gekregen, zakte haar temperatuur al wat en haar hoofdje ging af en toe naar boven. Ze blijft vooral liggen. Intraveneus krijgt ze nu vocht om alles te spoelen. Ze is nog zeker niet uit de gevarenzone en zal de nacht bij de dierenarts doorbrengen. Morgenvroeg weer even bellen hoe de nacht is geweest.

Een telefoontje of we plek hadden voor een ex broodfok teefje. Ze zou bijtwonden hebben, dat wisten we van haar.
Midden in nacht kwam ze aan, een hoopje ellende. Ze kon niet staan, was vies maar oh zo mooi.
Deze ochtend poging tot wassen maar er bleef bloed komen. Met spoed deze ochtend naar de dierenarts.
Hoge koorts, was langs achter gebeten in beide poten, nog niet lang geleden nestje gehad, melkklieren nog helemaal opgezwollen. Antibiotica en pijnstiller gekregen en advies om haar achter te laten zodat ze onder de warmtelamp kon en ze haar verder in de gaten konden houden en bloed trekken. Om 13.00 uur mag ik bellen wat het verdict is. Hopelijk mag ze snel weer mee naar huis.

Ze heeft de toepasselijke naam gekregen Belle!

https://www.facebook.com/groups/1628932900534523/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *